Vi söker referensgrupp!

Har du en hörselnedsättning? Vi söker personer, med eller utan hörapparat, till en referensgrupp som kan delta i publika genomdrag av våra föreställningar för att ge respons på hörbarheten. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra tillgängligheten på våra föreställningar, och vi behöver din hjälp! 

Ett publikt genomdrag innebär att vi bjuder in publik till en föreställning under repetitionsperioden. Föreställningen har alltså inte gått till premiär ännu, utan publiken får se ett genomdrag. Att repetera med publik är en del av slutprocessen innan premiär, där regissören och skådespelarna har möjlighet att se och känna av publikens respons. Genom att ha en referensgrupp på plats kan vi också få respons på ljudet och hörbarheten, innan vi går till premiär. 

Vill du vara med? Anmäl dig via länken nedan. Genom att anmäla dig tackar du ja till att stå med på vår referensgruppslista och kommer att få inbjudningar till publika genomdrag och information som rör teatern. Du kan när som helst kontakta oss på biljett@orebroteater.se om du vill bli borttagen från listan. OBS. denna referensgrupp gäller endast personer med hörselnedsättning. Vill du stå med på genrepslista, läs mer här.

INTRESSEANMÄLAN REFERENSGRUPP FÖR HÖRBARHET
Jag godkänner att Örebro Teater lagrar och använder mina kontaktuppgifter för utskick gällande teaterns verksamhet. (För att stå med på referensgruppslistan behöver du ha klickat JA).