FÖRETAGSERBJUDANDEN

Ta med dina kollegor eller kunder och få en mäktig liveupplevelse och helt nya saker att prata om. Vi skräddarsyr ert besök med mat, dryck och föreställningssamtal utifrån önskemål. 

Paket 1 Företagsabonnemang 

I ett årsabonnemang ingår tre pjäser som alla spelas på Örebro Teaters Stora scen. Välj datum och stol i salongen. Vid köp av minst 10 abonnemang bjuder vi på en rundvandring i teaterhuset vid separat tillfälle. Vid köp av minst 20 abonnemang ingår en exklusiv samtalsträff med skådespelare.  

Är ni många i er organisation kan ni förslagsvis lotta ut abonnemangsbiljetter till de som är intresserade. Med 10 abonnemang bli det 30 personer som får en varsin teaterupplevelse under 2024. 

Pris per abonnemang: 995 + moms (tre biljetter på ett år). 

Paket 2 En helkväll bara för er

Abonnera hela salongen inklusive föreställning. 

Gör ett event för personalen, bjud kunder eller gör en familjeaktivitet!  Starta med mingel, dryck och tilltugg i foajén och upplev högklassig teatermagi tillsammans i Stora salongen som har 175–185 platser beroende på föreställning och tillhörande scenografi. 

Pris för en abonnerad vuxenföreställning i stora salongen en kväll är 40 000 kr ex moms. Mat och dryck faktureras separat. 

Paket 3 CSR-samarbete  

Bli vår CSR-partner och sprid glädje till fler! Örebro Teater har i uppdrag att särskilt nå barn, unga och socioekonomiskt utsatta personer.  

Som CSR-partner kan ni abonnera en hel föreställning, förslagsvis en av våra barn- och familjeföreställningar, där ni står som värdar för den specifika föreställningen. Aktiviteter, fika och mingel i foajén kan skräddarsys utifrån era önskemål.  

Alternativt kan ni köpa ett antal biljetter som vi med hjälp av bland annat Stadsmissionen delar ut till människor som i vanliga fall inte har möjlighet att gå på teater. Ni syns i foajén som ”möjliggörare”. 

Pris för abonnerad barn och familjeföreställning 20 000 kr exklusive moms. 

Pris för styckebiljetter till barn och familjeföreställningar 150 kr exklusive moms.  

Kontakt företagssamarbeten:

Lisa Arenö
Försäljningsansvarig 073-079 99 00

STORT TACK TILL VÅRA PARTNERS