FÖRETAGSERBJUDANDEN

Ta med dina kollegor eller kunder och få en mäktig liveupplevelse och helt nya saker att prata om. Vi skräddarsyr ert besök med mat, dryck och föreställningssamtal utifrån önskemål. 

Paket 1 Företagsabonnemang 

I ett årsabonnemang ingår tre pjäser som alla spelas på Örebro Teaters Stora scen. Välj datum och stol i salongen. Är ni många i er organisation kan ni förslagsvis lotta ut abonnemangsbiljetter till de som är intresserade. Med 10 abonnemang bli det 30 personer som får en varsin teaterupplevelse under säsongen 2024–2025. Vill du samtidigt synas i våra kanaler? Se ”Exponeringspaket” nedan.

Pris per abonnemang: 995 + moms (tre biljetter på ett år). 

Paket 2 En helkväll bara för er

Abonnera hela salongen inklusive föreställning. 

Gör ett event för personalen, bjud kunder eller gör en familjeaktivitet! Starta med mingel, dryck och tilltugg i foajén och upplev högklassig teatermagi tillsammans i Stora salongen som har 175–185 platser beroende på föreställning och tillhörande scenografi. Ert företag får möjlighet till egen exponering i vår foajé samt i Örebro Teaters sociala medier i samband med det aktuella föreställningstillfället.

Pris för en abonnerad vuxenföreställning i stora salongen en kväll är 40 000 kr ex moms. Mat och dryck faktureras separat. 

Paket 3 CSR-samarbete  

Bli vår CSR-partner och sprid glädje till fler! Örebro Teater har i uppdrag att särskilt nå barn, unga och människor i socioekonomiskt utsatta områden. 

Lilla paketet

Köp 10 biljetter eller fler till en föreställning och ge bort! Vi hjälper er att förmedla till våra prioriterade målgrupper. Ert företagsnamn ges exponering på vår företagssida på webben.

Pris för styckebiljetter till barn och familjeföreställningar 150 kr exklusive moms.  

Stora paketet

Som CSR-partner kan ni abonnera en hel föreställning, förslagsvis en av våra barn- och familjeföreställningar, där ni står som värdar för den specifika föreställningen. Bland annat hjälper Stadsmissionen till att förmedla biljetterna till personer från våra prioriterade målgrupper.

Aktiviteter, fika och mingel i foajén kan skräddarsys utifrån era önskemål.  Ert företagsnamn ges exponering på vår företagssida på webben och i foajén samt i våra sociala medier i samband med det aktuella föreställningstillfället. Ni bjuds också in till partnerträff.

Pris för abonnerad föreställning från 20 000 kr exklusive moms. 

EXPONERINGSPAKET

Vill du synas som samarbetspart i våra kanaler och samtidigt erbjuda personalen eller kunder på exklusiva liveupplevelser? 

Minipaketet

Vill ni testa om teater är något för er? Köp 5 biljetter för 1 853 kr exklusive moms. Ert företagsnamn exponeras på orebroteater.se (text).

Pris 1 853 kr exklusive moms. 

Lilla paketet

 • Synlighet på orebroteater.se med liten logotyp
 • Synlighet i vår foajé på skärm/ljuslåda.
 • Synlighet i säsongsbroschyr.
 • Inbjudan till partnerträff.
 • 4 företagsabonnemang (12 biljetter totalt).

Pris 10 000 kr exklusive moms. 

Stora paketet

 • Synlighet på orebroteater.se som huvudpartner med stor logotyp
 • Synlighet i vår foajé på skärm/ljuslåda.
 • Synlighet i säsongsbroschyr.
 • Synlighet under ”tack till” i våra programblad.
 • Inbjudan till partnerträff.
 • 20 företagsabonnemang (60 biljetter totalt).

Pris 30 000 kr exklusive moms. 

Kontakt företagssamarbeten:

Lisa Arenö
Försäljningsansvarig 073-079 99 00

STORT TACK TILL VÅRA PARTNERS

Loka Brunn, Västerporten, Friskis & Svettis Örebro