Premiär för gratis ljudvandring

På lördag den 10 april kl 14.00 är det premiär av Den magiska bokens värld. Missa inte en spännande och magisk ljudvandring i Stadsparken för alla familjer och äventyrslystna!

I familjevandringen kastas man in i fantasins värld och ska tillsammans med huvudkaraktären hitta en försvunnen bok. Boken har magiska krafter och det gäller att hitta den innan de onda fantasi-figurerna gör det. Genom vandringen dyker olika ledtrådar och karaktärer upp.

– Ibland är det kanske lite läskigt, men genom att hålla ihop, få ledtrådar och låta fantasin ta plats kan man nog klara det mesta. Det är en äventyrlig lek och inget hade fungerat utan fantasins magiska kraft, säger Ida Wiberg, manusförfattare och regissör för Den magiska bokens värld. 

– Jag tycker alltid att ljudvandringar behövs, men extra mycket nu såklart. Det är ett fantastiskt sätt att förmedla och ta del av berättelser. Det går att göra extremt mycket med den här konst- och berättarformen så jag kommer aldrig tröttna på den. Ljudvandringar och ljudäventyr ger en motivation till att gå ut och jag är så glad över att vi kan skapa saker som kan upplevas trots denna speciella tid, fortsätter Ida.

Vandringen är gratis och kommer att finnas tillgänglig till 27 juni, varje dag mellan 10.00–20.00.

Läs mer om vandringen och hur du gör här.