Krav på vaccinationsbevis från 1 december

Regeringen har beslutat om vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från 1 december 2021. Om du är över 18 år och ska besöka oss från 1 december behöver du ha ett vaccinationsbevis. Då införs krav på vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer.

Vaccinationsbevis krävs från 1 december

Om du är över 18 år och ska besöka oss från 1 december behöver du ha ett vaccinationsbevis samt legitimation. Då införs krav på vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer.

Från och med den 1 december kommer vi att scanna både din biljett och ditt vaccinationsbevis på samtliga föreställningar och scener när du besöker oss oavsett publikantal. Du behöver också kunna uppvisa giltig legitimation. Vi ber er att komma till föreställningarna i god tid och ha biljett samt vaccinationsbevis och legitimation redo vid insläpp.

Kan du inte visa upp ett giltigt vaccinationsbevis kan vi tyvärr inte släppa in dig i salongen. Det räcker inte att visa upp ett negativt covidtest, antikroppstest eller sitt vaccinationskort, det måste vara ett vaccinationsbevis utfärdat av E-hälsomyndigheten.

Vaccinationsbevis krävs för samtliga föreställningar och scener här på Örebro Teater, även de där publikantalet underskrider 100 personer som t.ex. på Caféscenen och Studion. Detta för att vi vill bidra till ett så tryggt besök som möjligt oavsett vilken föreställning du ska se och för att det ska bli så enkelt som möjligt.