Julgröt i december!

Nu släpper vi biljetterna till decemberföreställningarna av Bomaye! Maria, Bomaye! Det efterlängtade konceptet med julgröt är äntligen tillbaka. Föreställningarna spelas på Caféscenen och gröt och julsmörgås ingår i priset. Ta med dina vänner, kollegor eller din partner och upplev en stor berättelse på kort tid, tillsammans med en värmande jullunch.

Maria sitter inlåst på en toalett på en lunchrestaurang någonstans i centrala Örebro. Hon har satt en ägghalva i halsen och kan inte andas. Ändå kan hon inte förmå sig att gå ut i matsalen och säga ”Ursäkta att jag stör… men jag dör”. Det är ju skämmigt. Hon förstår att hon håller på att dö. Hennes balans börjar svikta. Synen fladdrig. Hon faller. Men det blir inte svart. Det blir musik. Det blir guld. Det finns en föreställning till. En revy som passerar. Och den revyn är Marias liv.

Bomaye! Maria, Bomaye! följer vi en dråplig och humoristisk kamp mot döden och den revy som varit hennes liv. En stor berättelse på kort tid där Maria Simonsson Thulin gör mästarprovet att både spela sig själv och hela tjugofem andra roller. För manus och regi står Hans Christian Thulin vars tidigare verk på Örebro Teater bland annat innefattar Den unge Werthers lidanden och Comedy Queen.

Läs mer och boka biljetter.