Biljettsläpp!

Nu släpper vi biljetterna till spelåret 2021–2022 och välkomnar er till en höst fullspäckad av scenkonst. I repertoaren ryms stora namn som tyske manusförfattaren och regissören Marius von Mayenburg och två av Europas främsta scenkonstnärer, Nikita Milivojević och Amalia Bennett. Först ut är premiären av Hjalmar Bergmans Chefen fru Ingeborg, 25 september.

Årets program innehåller bland annat en vital klassikertolkning av Hjalmar Bermans Chefen Fru Ingeborg med Ing-Marie Carlsson, en efterlängtad nypremiär av Edward Albees Vem är rädd för Virginia Woolf? med Katarina Ewerlöf och Jakob Eklund i huvudrollerna, en nyskriven, psykologisk dramakomedi av den tyske manusförfattaren och regissören Marius von Mayenburg och en musikalisk drömresa genom Shakespeares drömvärldar, regisserad av Nikita Milivojević och koreograferad av Amalia Bennet.

Läs mer om årets tema, pånyttfödelse, här.

Biljetter bokar du via år webb, Ticketmaster eller vår biljettkassa. Biljettkassan är öppen vardagar mellan 15.00–17.00. Kontaktuppgifter hittar du här.

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och släpper endast upp ett begränsat antal biljetter till våra föreställningar. Om restriktionerna ändras under spelåret kan vi komma att släppa upp fler biljetter till respektive föreställning.