Twerk Face

En hysteriskt rolig, musikalisk, fartfylld och smått galen humorfamiljeföreställning där hela ditt liv kan vändas till succé om du bara lyckas med en viral challenge @twerkface_official.

Vad betyder det att vara känd? Hur många måste veta vem du är för att det ska räknas? Och varför är det så viktigt att inte vara en i mängden? Eller är det kanske rentav livsviktigt att vara en i mängden, att absolut inte sticka ut? Men om du vågar träda fram har du också chansen att bli sedd, upptäckt, att få världens kärlek. Och det är väl egentligen det vi alla vill – bli älskade? Välkommen till planeten Jorden där influencers bara råkar sitta med glansiga ben vid poolkanten. Och där hela ditt liv kan vändas till succé om du bara lyckas med en viral challenge @twerkface_official.

Twerk face är en familjehumorshow regisserad av skådespelaren, manusförfattaren, regissören och programledaren Amelie Nörgaard. Hon är främst känd för sina barnprogram på TV, men har även en lång och omfattande meritlista inom humor, radio och teater. Senast aktuell med dramaserierna up4noise och Klassen på SVT som hon både regisserat och skrivit manus till. Tillsammans med sångaren, skådespelaren och programledaren Nicolaj Schröder har duon skrivit en hysteriskt rolig, musikalisk, fartfylld och smått galen humorfamiljeföreställning.

MEDVERKANDE & PRODUKTION