Ginger 2021. Foto:Jonas Jörneberg

Ginger – En rödhårig krogshow

En krogshow i de rödhårigas universum. Med självupplevda historier, sångnummer, sketcher, frågesport och skarpa djupdykningar tar Katarina Krogh och Rebecca Kaneld med dig på en resa fylld av rå humor, lite allvar och allt däremellan.

Är rödhåriga mer aggressiva, kåta och solkänsliga? Är det sant att rödhåriga inte har någon själ? Eller är det kanske så att rödhåriga blir vampyrer på natten, är heta sexmissbrukare eller helt enkelt är klassens tönt? Vad är fakta och vad är myt? Vad innebär det egentligen att vara rödhårig? 

Det hävdas att det rödhåriga släktet om hundra år kommer vara helt utdött. Märkligt nog har Danmark, trots dessa varningssignaler, valt att stänga ner spermabanken för rödhåriga donatorer. Intresset är helt enkelt för lågt.

Ginger är föreställningen där två rödhåriga beträder scenen tillsammans. Med självupplevda historier, fakta, myter, sånger och en och annan hemlig gäst kommer skådespelarna Katarina Krogh och Rebecca Kaneld ta dig med på en resa i rödhårigas universum fylld av rå humor, lite allvar och allt däremellan. 

Ginger – en rödhårig krogshow är en samproduktion mellan Örebro Teater och Soppteatern, Kulturhuset Stadsteatern.

SPELDATUM

SPELTID
55 minuter

INFORMATION

AW-teater på Lilla scenen.
Kom och ta ett glas och snacks innan föreställningen börjar! Baren öppnar 17.00. Föreställningen börjar 18.00.

PRIS:
Ordinarie 170:– inkl. serviceavgift.
Ung/student 110:– inkl. serviceavgift.

SCEN: Lilla scen, Nya China

OBSERVERA
Blinkade ljus, höga ljud och rök från rökmaskiner förekommer.

MEDVERKANDE & PRODUKTION