Klubb Bubbla

Estradpoesins vardagsrum, där initiativtagare och ständig konferencier, Michael Horvath, bjuder in till en poetisk afton.

Poesi kan vara brevet du skrev men aldrig skickade till din hemliga kärlek i skolan, eller ett språkmaterialistiskt experiment om E-nummer i mat. Det kan vara kopierat i smyg på jobbet eller tryckt i böcker av landets största förlag. Det kan vara skrivet av en professor, eller uppdiktat av en tvååring som sitter uttråkad i en kundvagn och leker med förbipasserande ord. Det kan huggas i sten eller ropas ut över ett torg och försvinna.

Klubb Bubbla ställer allt detta på samma scen, och ställer inte det ena ovanför det andra. Därför är det estradpoesins vardagsrum. Här ser du vinnare från Poetry Slam-SM, debutanter från bokförlagen, och kanske någon från ditt kvarter

Klubb Bubbla Masterclass + Öppen scen 21 mars, Studion

Klubb Bubbla startar ett nytt koncept på experimentscenen Studion. Träffa ledande spoken word-artister och pedagoger för inspiration, öva på att skriva, läs upp och välj om du vill få feedback. Allt i Studions tysta, svarta box.

Dunklet (Louise Buenafé Mistén och Fabi Lemte) uppträder. Matiss Silins lär ut. Michael Horvath ger feedback.

DATUM

INFORMATION

BILJETTPRIS:
Ordinarie: 170:– inkl. serviceavgift.
Student: 110:– inkl. serviceavgift.

SCEN:
21 mars & 9 maj: Studion, Järntorgsgatan 8