Klubb Bubbla

Klubb Bubbla den 5 mars blir en alldeles särskild kväll. Vad är antipoesi? Vad är likheten mellan matematik och dramatik? Vad händer om man stoppar in sopranen från filmen ”5:e elementet” och en poet i en torktumlare? Varför är rädda världen så svårt och äta popcorn så lätt? 

Välkommen till Klubb Bubbla – estradpoesins vardagsrum, där initiativtagare och ständig konferencier, Michael Horvath, bjuder in till en poetisk afton.

KLUBB BUBBLA 5 mars, Stora Scenen

Louise Geller

Operasopran känd från Tv4 Talang och Britain’s got talent. Med ”A Comedy of Operas” visar hon hur operan är en underhållande konstform som vem som helst kan ta till sig.

Alma Kirlic

Dramatiker, komiker och poet med förmågan att skämta om allvaret, och finna allvaret bakom skämtet. Skrev bland annat pjäsen Kebaben på skäret och romanen En svensk kändis.

Agnes Török

Tvåspråkig spoken word-artist, TEDx-talare och författare som har något viktigt att säga till alla som försöker förändra världen till det bättre.

Linus Gårdfeldt

Poeten som har rört sig från poesi till antipoesi mellan debuten ”Men golvet har ingen mun” och ”Den råttan”. Nu aktuell med ”Brorsan, krabban och lädret”. 

SPELDATUM

INFORMATION

BILJETTPRIS:
Ordinarie: 190:– inkl. serviceavgift.
Student: 150:– inkl. serviceavgift.

DATUM & SCEN:
5 mars: Stora scenen, Storgatan 1