Återkomsten

Lunch- och AW-teater på Caféscenen! Ta med dina kollegor, vänner eller din partner och upplev den underbara kombinationen av teater och stans godaste soppa från Rosengrens skafferi.

Året är 1996. Världen ligger inför Göran Eks fötter, känd för den bredare publiken under artistnamn ‘Viper’. Han har precis haft sin tredje hit på Svensktoppen. Utsålda spelningar på Sveriges folkparker och vattenfestivaler avlöser varandra, och en förfrågan kring medverkan i Melodifestivalen ligger ännu obesvarad i postfacket där hemma. 

Spola fram till 2023. Göran sitter i en improviserad loge på en pub i Köping och förbereder sig ännu en gång för att spela de gamla hitsen för en oengagerad publik, där majoriteten snarare är irriterade att den livesända fotbollsmatchen utgår. Han skrattar åt hur ambitionerna och framtidstron reducerats till denna fars. 

Vart tog tiden, och livet, vägen? Hur blev det så här? Likt en tragisk clown sitter han ännu en gång vid sminkbordet och sätter på sig showsminket och peruken. 

Återkomsten är ett absurt, musikaliskt och komiskt djupdykande i en fåfäng och bristfällig människas psyke. Göran har alltid satt sina egna ambitioner främst, men behöver nu ta ställning till sig själv, och sin framtid. Med specialarrangerad live-musik, humor, och högt energiskt skådespeleri bjuder Linus Lindman på en dynamisk soppteater utöver det vanliga. 

SPELDATUM

PÅ TURNÉ I LÄNET

  • 01 mar 202311 mar 2023

SPELTID
1 timme

INFORMATION

Lunch- och AW-teater. Soppa från Rosengrens skafferi ingår i priset. OBS. Soppan serveras 30 minuter innan föreställningsstart.

Specialkost anmäls vid biljettbokning till biljett@orebroteater.se.

OBS. Starkt ljus förekommer i föreställningen.

PRIS:
Ordinarie: 240:– inkl. serviceavgift.
Ung/student: 200:– inkl. serviceavgift.
(Soppa ingår i priset)

SCEN: Caféscenen

MEDVERKANDE & PRODUKTION