Skrönor i länet

Skrönorna åker på turné i länet! Välkomna till en berättarkväll där du som besökare också bjuds in att dela med dig av din historia.

Ingen har allt men alla har en berättelse.  

Det var en gång en kväll då jag berättade om min morfar Allan och det stora hembrännarbråket i Borrby på Österlen. Det fick en från publiken att tänka på en berättelse som hon hade varit med om under kriget på Balkan och den berättelsen fick i sin tur en man att minnas sin allra första charterresa till Split i Kroatien. Det var skratt och gråt, högt och lågt. Det var en kväll jag skulle kunna berätta en berättelse om. 

Skrönorna på Örebro Teaters trappa är en succé. Konceptet är enkelt. Vi samlas på en plats alla kan ta sig till. I skymningen när vinden mojnar. Vi tänder marschaller och virar in oss i filtar. Någon har med sig varm choklad. En annan lite vin och ost. Sedan delar vi berättelser med varandra. Föreställningen gör vi tillsammans.  

Nu kommer jag och Örebro Teaters ensemble än en gång ut till er i länet med varsin berättelse och vi hoppas innerligt att ni vill dela era berättelser om oss.

Och viktigast av allt! Skrönor i länet är gratis! 

Varmt välkomna  

Hans-Christian Thulin 

PÅ TURNÉ I LÄNET

  • 15 maj 202409 jun 2024

SPELTID

ca 1 timme

INFORMATION

Spelplatser uppdateras löpande.

PRIS: Gratis.